Нашият процес на работа е базиран based на комбинация от модерна техника, доказан опит и прецизност

icon

Дизайн и 3D Проектиране

Специализираме в конструиране и създаване на прототипи за метални конструкции за разнообразни видове продукти. За нас дизайнът и фунционалността са еднакво важни и в процеса на работа взимаме предвид дори и най-малкият детайл, за да възможно най-доброто представяне на крайният продукт. Започваме с 3D дизайн на всички нужни елементи, след което сглобяваме продукта виртуално. Това ни помага да работим с изключителна прецизност и да отстраним възможни слаби звена в процеса на използване на бъдещия готов продукт.

Работим с идеите на клиентите ни под формата на скици, снимки или дори текстово описание и ги превръщаме в реални обекти, които им позволяват да разгърнат бизнеса си още повече.

icon

Лазерно Рязане и Щанцоване

Предлагаме CNC лазарно рязане на черна стомана, неръждавейка, алуминий, мед и месинг на ниски цени и в бързи срокове. Нашата производтсвена база е оборудвана с машини TRUMPF и нова фибро-лазер.

Лазерното рязане се използва най-вече, когато продукта изисква детайли със специфична форма и прецизността до 0.01мм е клзчова за правилното фунциониране на готовия продукт.

rodiz laser cutting
icon

Машинно Сгъване

Предлагаме машинно сгъване на оптимални за пазара цени и в кратки срокове. Имаме капацит за огъване на метал с от 1/32 до ½” дебелина в разнообразни форми и неограничени количества. Разполагаме с техниката и уменията да изпълним какт специфични единични заявки, така и сложни проекти, изискващи големи обеми продукция.

Оборудването ни позволява да огъваме материали с различни дебелини и достигащи до три метра дължина. Предлагаме и складиране информация за детайлите на вашите части в наша база данни, което осигурява възможност за бърза реакция в случай, че имате нужда от прозводството на допълнителни количества.

icon

Машинно и Ръчно Заваряване

Правилният избор на метода на заваряване често се оказва основен фактор за времето на живот на продукта. Опитът на нашите инженери и тяхната компетенция са гаранция за прозвеждането на метални продукти, които не страдат от бързо износване на частите и имат дълъг срок на експлоатация.

Родиз предлага различни видове заварки (MIG, TIG, Spot) на алуминий, мека стомана и неръждавейка.

rodiz powder coating
icon

Прахово Боядисване

Работим само с материали на доказани производители на бои и лакове и така можем да гарантираме не само най-доброто качество и перфектен външен вид на завършения продукт, но и защита от одрасквания. В процеса на работа използваме различни видове бои, спрямо приложението на крайния продукт - интериор или екстериор.

Всеки един продукт може да бъде изпълнен в широка гама цветове за различните часати. Освен изборът на цвят, предлагаме и избор на горен слой - гладка, тектурирана или shadgreen повърхност. Работим по GEMA система за прахово боядисване и всички цветове са от палитрата на RAL.

icon

Проверка на Качеството

Постоянното следене на работния процес ни позволява да уловим и отстраним и най-малките грешки още в процеса на прозводство. Това гарантира, че завършеният продукт ще отговаря на спецификацията и не само ще оправдае, но и ще надхвърли очакванията ви. Качество преди количество! Ние никога не жертваме производителността, външният вид или надеждността, за да задържим цената ниска.

rodiz quality control